TOBB Manşet Haberleri

TOBB Haber Servisi

Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Hisarcıklıoğlu, İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi’ne katıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın katılımıyla Albayrak Medya Grubu'nun düzenlediği İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi’ne katıldı.

ABD Utah Eyaleti Senatosu Başkanı Adams ve beraberindeki heyet TOBB’da

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD Utah Eyaleti Senatosu Başkanı Stuart Adams ve beraberindeki heyet ile TOBB’da bir araya ageldi.

Hisarcıklıoğlu, Letonya TSO Başkanı Rostovskis’i misafir etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği'nin (Eurochambres) Başkan Vekili ve Letonya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aigars Rostovskis ile TOBB İkiz Kuleler’de bir araya geldi.

TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği tarafından kurulan Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TATSO) 20. Yılı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla Berlin’de kutlandı.