İnebolu Meslek Yüksekokulu'ndan Odamıza Ziyaret

İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İzzet ŞENER, Müdür Yardımcııs Öğr. Gör. Mustafa KARGA ve Bilgi İşlem Personeli Niyazi KOCABIYIK, İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şakir İŞERİ`yi makamında ziyaret etti. Ziyarette meslek yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin durumu görüşüldü. Yapılan görüşmede İnebolu`da öğrencilerin barınabileceği bir devlet yurdunun yapılmasının önemi vurgulandı. Başkanımız Şakir İŞERİ, konu ile alakalı İnebolu Ticaret ve Sanayi odası ve şahsı adına desteklerini esirgemeyeceğini, belirlenen yerler için ilk olarak İnebolu İlçe Kaymakamı ile görüşmelere başlayacağını belirtti. Ziyaret karşılıklı iyi niyet dilklerinin ardından son buldu. Ziyaretlerinden ötürü İnebolu Meslek Yüksekokulu Müdürü'müz Prof. Dr. İzzer ŞENER'e teşekkür eder, öğretim hayatında başarılarının devamını dileriz.